Yorumlar (4)
4
D........... D...........
Fiyatlar iyi.personel güler yüzlü.ama bungalowlar daha bakımlı olabilirdi.kahvaltı içeriği daha güzel olabilir.ambiyans güzel.arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilceğiniz bir ortam.
4
Z... Y..........
Güzel bir Ağustos sonu 6 kişi denizin hemen kenarındaki masamıza oturduğumuzda dalga sesleri ve denizin güzel kokusu sizi hemen sarıp sarmalıyor.Kendimizi şefin ellerine bıraktık ve başlangıçda gelen beyaz peynir bizi tam anlamı ile mest etti.Meze olarak gelen maş fasulyesi,yoğurtlu semiz otu,sardalya ortalama lezzette,patlıcan ezme oldukca iyi,hardal soslu levrek marin in sosu baş döndürücü idi.Ara sıcak olarak kalamar gayet hafifdi ama karides i sosundan dolayı pek beğenmedik(bence karides tereyağda,sarmısak ve pul biberli ya da güveç olarak daha leziz).Balık olarak güzel bir lagos geldi ve pek bir şey kalmadı.Balık biterken hanımlar kalkınca gecenin en bomba süprizini kaçırdılar ve tatlı olarak incir ile dondurmanın muhteşem birlikteliğinden olan harika bir lezzet ile tanışdık.Meyve tabağındaki karpuzu soğan doğranmış bıçakla kesilmesi nedeni ile beğenmedim oysa başlangıçtaki kavun çok güzeldi.Masada 12 yaşında bir genç kız olduğundan 5 kişi 50 lik rakı içtik ve 620 tl gibi Bodrum ve bayram olmasına rağmen makul bir hesap ödedik.Deniz kenarında sakin bir Bodrum gecesi için güzel bir seçenek.
5
B..... Ö..........
Pitosta beş gün kaldık, rahat, güzel bungalowlar, yeşil bir bahçede salıncaklara, hamaklara kurulma keyfi hoşumuza gitti. Kahvaltısında kendi yaptıkları ekmekleri ve zeytinleri harikaydı. Mutfağı özellikle pizza, pide gibi hamur işinde oldukça iyiydi. Odalarda havlu vs asacak askılık ve banyoda eşya koyacak raf olsa iyi olabilirdi. Sakin, kafa dinlemelik bir tatil arıyorsanız tavsiye ederim.
5
F.... Y..........
Bir hafta kadar kaldığımız bir yer konaklama da yapılıyor sabah kahvaltısında yaptıkları özel güzel bir ekmekleri var havuçlu ,ıspanaklı,tahıllı ekmek çok güzeldi oda kahvaltı kalmıştık kahvaltısı standartta iyiydi ekstra da omlet vb alabiliyorsunuz akşam yemeklerinde özellikle deniz ürünleri içeren salataları makarnaları olağanüstü güzel doğal ortam . Otantik yerleri sevip harika yemek yiyebileceğiniz enfes bir yer bence henüz yeni bir yer her geçen gün daha da gelişiyorlar