Yorumlar (404)
5
X..... N..
Evet galadanım dibinde güzel bir lokasyonda eski ve şık bir dekorasyonu var ben tatlılarını ve buharlarını deneme fırsatım oldu burger değil ama tatlıları başarılı
3
B..... A.......
Zomatodaki puanı çok yüksek olsa da, kahvaltısını f/p olarak pek başarılı bulmadım maalesef. Kişi başı 59₺ gibi bir fiyatı var, serpme kahvaltıda normalde bulunan patates kızartması gibi sıcaklar yoktu bir kere. Kesinlikle ekleme yapmaları gerekiyor. Çay da sınırsız yazıyor ancak ufak bir sürtüşmeyle sınırsız hale getirebildik. Mekanın içi çok hoş, Galata’ya da çok yakın. Kullandıkları malzemeler iyiydi ancak dediğim gibi gelişmeli bence. Çıkarken dezenfektan ikram etmeleri de hoştu.
5
S.... K..........
Doğumgünümde gitmiştim. Gene olsa gene giderim. Burası da şehirdeki en iyi kahvaltı mekanlarından biri. Çalan müzikler çok hoş, dekorasyon çok hoş, kahvaltı hoş, kısacası hoş. Gidin.
3
M..... E......
We were very surprised by the overly positive rating. The food was no more than OK and the waiters absolutely unattentive. We had to beg for more tea (which is included in the breakfast menu). Many other places had a bigger and tastier choice. We were not fully convinced.
5
G..... G........
Serpme kahvaltı söyledik. Çok memnun kaldık. Ambiyans aşırı tatlı zaten. Türkçe soft ve keyifli müzikler çalıyor içerde. Mekan işletmecisi Makedonyalıymış. Biz de Makedonyalı olduğumuz için kahvaltıdaki yöresel lezzetler güzel bir süpriz oldu. Anadolu damak tadına uygun yoğurt-bibar-domates-peynir temelli ürünler zaten, hiç denemeyen gönül rahatlığıyla deneyebilir. Tıka basa da doyduk. Keyifliydi.
5
M..... M.....
I am so glad i got to have a breakfast at this place!! The atmosphere is incomparable and the food is beyond amazing and satisfying!!!
5
G....... K........
Daha önce yemek ve tatlılarını deneyimlemiştim çok da beğenmiştim.. Kahvaltısını meraktan geldim iyi ki de gelmişim lezzetler ha-ri-ka
4
E... E...
çok tatlı bir mekan. açık alanıda var. hizmet ve ilgi çok iyi. menü biraz daha geliştirilebilir, 1 puanı ordan kırdım. galata tarafına gidildiğinde rahatlıkla tercih edilebilir.
5
ü.... ç.....
Pazar kahvaltısı için ilk kez denediğimiz bir mekandı. Yeri Galata kulesine çok yakın ve hemen yakınında kapalı otopark mevcut. Randevusuz gitmemize ve mekan dolu olmasına karşın alt katta uygun bir yer buldular. Sipariş verdikten sonra işletme sahibi gelip üst katta yerlerinin boşaldığını ve arzu edersek daha geniş bir mekana geçebileceğimşzi söylediler ancak yerimizden memnun olduğumuz için gerek duymadık. Bu davranış çok ince bir davranıştı çünkü daha önce çok az işletmede gördüğümüz bir incelikte. Üstelik pazar yoğunluğuna karşın. Karşılama, garsonların ilgisi ve işletme sahibinin masalarla tek tek ilgilenmesini takdir ettik. Mekan çok şık ve otantik. Ürünlerin büyük çoğunluğu kendi imalatları ve ev yapımı. Üsküp’e özel lezzetler tattık. Çok başarılıydı. Kahve ikramları ve çıkarken minik el dezenfektanı hediye etmeleri çok şıktı. Çok memnun kaldık ve burada yapılan pozitif yorumların fazlasını hak eden bir işletme.
5
E... S.....
Sosyal mesafe kurallarına çok önem verilen bir mekan çalışanları çok sıcak kanlı ve saygılı. Özellikle kahvaltısı çok güzel ve sonrasında ıkram edilen kahvesi için çok teşekkür ederim . Galataya geldiğiniz de mutlaka uğrayın derim ve triliçesini denemenizi tavsiye ederim