Yorumlar (29)
5
M..... M.....
Cumartesi gecesi geç vakitte mekana gittik. Hem alt katı hem üst katı neredeyse tamamen doluydu. Belli ki oturmuş bir müşteri kitlesi var. Tezgahta 10 çeşitten fazla çorba mevcuttu, ki biten çorbalar da olmuş. Yani çeşit baya bol. Bizim arkadaş grubunda herkes farklı çorbalardan içti ama herkes memnun kaldı. Ben içtiğim kelle paçayı çok beğendim. Fiyatlar makul, servis hızlı, lezzet başarılı, tavsiye ederim.
3
H...... Ö.....
Çorbaları, yemekleri güzel fakat fiyatlar aynı ayardaki esnaf lokantalarına nazaran oldukça yüksek. Civarda otopark bulunmaması da dezavantaj. Arabayla gidildiğinde park edecek yer yok.
5
S.. T.......
İşkembesini denedik ve çok güzeldi fakat sütlacını da kesinlikle tavsiye ederim benim gibi sütlaç delisini mestetti
muh te şemm
muh te şemm
5
S.. T.......
İşkembesini denedik ve çok güzeldi fakat sütlacını da kesinlikle tavsiye ederim benim gibi sütlaç delisini mestetti muh te şemm
5
Z...... G.....
Tavsiye edeceğim bir yer hem oranın sahibi olan Rahmetli Cengiz abi hem evlatları hem saygı değer eşi saygıdeğer bir ailedir eşinizi çoluğunuzu çocuğunuzu alıp gidebileceğiniz güzel bir lokantadır temizliğinden şüpheniz olmasın
1
H.... S....
İki çorbaya 35 lira verdigimiz ve tadini dahi alamadığımız müşteri kaybetmeye mahkum esnaf lokantası .kişiye göre muamele sergileyen garsonlar bahşiş gelecek kisiye kolanya tutuyor vermeyene yok.muhesese sahibine tavsiyem bir an önce işletmeyi hem esnaf lokantası statüsünde fiyat anlayışı,lezzetli ürün Kaybedilen müşteri servettir. Beni kaybettin iz.
5
I....... M....
Aylardır öğle yemeği yemek için gidiyoruz. Kasımpaşa'da gidilebilecek en iyi lokanta. Çorbalar efsane. Sırf çorba için gelenler var. Sulu yemek çeşitleri yeteri kadar var.
3
T.... T....
Hem ızgara,hem de ev yemekleri bulabileceğiniz bir esnaf lokantası.Bunun dışında çeşitli çorbalarıda mevcut.Aile olarak giderseniz üst katı tercih edin,açık alanıda var,daha rahat edersiniz.Yemekler ortalama lezzete sahip,özellikle çorbaları için gidebilirsiniz.Kasımpaşa civarında kolaylıkla karnınızı doyurabileceğiniz bir mekan.En son gittiğimde dolma yedim,lezzeti yerindeydi.
1
S....... G....
Son zamanlarda İçtiğim en kötü işkembe çorbasıydı.. Arkadaşım da mercimek çorbası aldı ve hiç beğenmedi... ayrıca mekan hijyenden çok uzak lavabo ve tuvalet temiz değildi.. Sabah sabah garsonların kendi aralarında bağıra çağıra konuşmaları hiçte çekilir gibi değildi gitmeseniz de bir şey kaybetmezsiniz merak etmeyin
4
S....... G....
Daha önce de geldiğim bu güzel, sıcak esnaf lokantasına geçen gün arkadaşlar ile iftara gittik. Aslında iftarları dışarda yapmayı pek sevmem. Bunun nedeni de fix menü uygulaması. Maalesef çoğu mekanda ramazanda fix menü dayatması yapıyorlar. Neyse ki burada böyle bir uygulama yok. Normalde birçok çorba çeşidi olan burada sanırım ramazan dolayısıyla 3 çeşit çorba vardı. Ezogelin, mercimek ve tavuk suyu çorba vardı. Çeşitli tavuk ve et yemekleri vardı. Ben az tavuk suyu çorba, az yaprak sarma, az pilav ve orman kebabı aldım. Yemeklerin hepsi gayet lezzetliydi. Malzemeden kaçmıyorlar. Tatlı olarak takviyeli sütlaç yedim. Takviyeli dediğimiz sütlaçın üstüne bir adet Kemalpaşa tatlısı koyuyorlar. Hesaba gelecek olursa, 1 az tavuk suyu çorba 1 az yaprak sarma 1 az pirinç pilavı 1 orman kebabı 1 sütlaç TOPLAM: 30-TL Fiyat sizi yanıltmasın yemekler gerçekten midenizi hiç rahatsız etmiyor. Gönül rahatlığı ile gidip yemeğinizi yiyebilirsiniz.