Yorumlar (29)
2
E... A...............
Öncelikle özel günler için tercih edecekseniz tavsiye etmiyorum, mekan size kendinizi asla özel hissettirmiyor çünkü bir restorandan ziyade tam bir kafe ortamı var. Rezervasyon yönetimi sıfır. Bir hafta önceden rezervasyon yaptırdığım masayı, ki üstüne basa basa özel bir kutlama yapılacağını ilettiğim halde, saatinde gelmediğim gerekçesiyle başkasına verdiklerini söylediler. Geleceğim saati zaten max. gecikebileceğim opsiyonlu haliyle söylemiştim, kaldı ki telefon numaramı boşuna mı istiyorlar, arayıp sorabilirlerdi. Cumartesi günü olduğu için muhtemelen çok kalabalıktı, turist ağırlıklı bir misafir yoğunluğu var. İki kişilik çilingir menüye (6 çeşit meze, 2 ara sıcak, 35’lik yeni rakı ve tatlı) için 395 tl ödedik. Fiyatlar ortalama. Mezeler lezzetliydi, rakı seçilebilir olsa daha iyi olabilirdi. Tekrar tercih edeceğimi sanmıyorum.
5
M....... Ş......
4
N. O..
Fırat beyin ilgisinden ve kibarlığından çok memnun kaldım.Yemek menüsü kısıtlı olsa bile çok doyurucu.Fiyatlar hiç abartı değil.2 ana yemek 3 kadeh şarap ve 2 türk kahvesine 300 lira ödedim.O manzara ve ilgi için gayet uygun
3
E... G........
Manzara beklenildiği gibi harika. Fakat yemek menüsü için aynı şeyi söyleyemem. Biraz yetersiz kalmış. Yemekten ziyade manzaranın keyfini çıkartarak bir kaç kadeh bir şeyler içmek için gidilebilir.
4
M.... M....
4
M.... M....
5
A...... M.......
5
A...... M.......
5
M..... İ.........
5