Yorumlar (4)
1
A.... A....
3 tane waffle istedik sadece 2 tanesi geldi ve 1bucuk saat bekledik. Çalışanlar çok ilgisiz. Kimseye burayı önermem. Bir daha da gitmeyi düşünmem
4
B.... K...
Renkler şahane, park içinde olması huzur verici ama hizmet kalitesi açısından çok da başarılı değiller. Hayaller Passage hayatlar Bilge Cafe.. İsmi için bi puan daha veriyorum
3
F........ F........
Eskişehir son zamanlarda en kalabalık olan Dede Korkut Parkında yer alıyor bilge kafe. Yürüyüşünüzü yaptıktan sonra oturabileceğiniz güzel bir mekan. Ancak yiyecekler ve içecekler için çok bir şey beklemeyin. Waffle'ı güzel olmasına rağmen çok ince. Dede korkut'a gittiğinizde uğrayabileceğiniz bir yer.
4
C..... K....
Türk Kültür Dünyası Dede Korkut Doğa Parkı'nda sporunuzu yaptıktan sonra hem yorgunluğunuzu atmak hemde kaybettiğiniz vitaminleri almak isterseniz Vitamin Bar'ı tam size göre. Üstelik sevdikleriniz ve kalabalık arkadaş ortamınız ile Kahvaltı Menüsünü deneyebilir, eşşiz menüsünden yemekler yiyebilir, güleryüzlü, hızlı servisi ile eşşiz güzel bir gün geçirebilirsiniz.