Loading...
3.3 Point
31 Comment

Dürüm Ocakbaşı Büfe

Rüstem Paşa Mahallesi, Hasırcılar Caddesi, No 38/E, Fatih, İstanbul
Categories Buffets
Cuisines Izgara, Kebab
Average amount İki kişi için : 60.00 TL
Comments (31)
3
E.... B........
Yarım lavaş içine 1 porsiyon çöp şiş siparis ettim. Yani iyiki yarim lavaşa saldırmisim yoksa çöp sisler kaybolurdu
3
G...... G......
Ye-kalk tarzı bir mekan. Adana dürüm denedim. Boyutları orta seviyede. Adana’nın sarıldığı lavaş sanayi tipi. Etin lezzeti yerinde. Bunların dışında açık ayranı yakıştıramadım buraya. Yarım yağlı yoğurtla fazla sulu bir ayrandı, olmamış.
3
G..... G....
Gezerken acıkıp denk geldiğim bir yer oldu. Adana dürüm söyledim. Etin lezzeti orta, boyutu oldukça küçük hatta lavaş içinde kayboluyor. Lavaşını da çok beğenmedim, hamurumsu ve lezzetlendirilmemiş kalın bir lavaştı. Ayrandan da çok lezzet aldığımı söyleyemeyeceğim. Yoğurt suyla özdeşleşmemiş, ayrıca tuzsuzdu. Yarısını içebildim. Sini üzerinde 4 çeşit baharat vardı, görsel olarak sini ve üstündeki bu malzemeler renk katmış, bunu da belirtmesem haksızlık etmiş olurum.
1
M...... T.....
1
M...... T.....
1
M...... T.....
5
Z..... U...
5
Z..... U...
5
Z..... U...
1
Y.... G.......
İşletme yabancı müsterileri öncelik sağlayıp , garsonlar çok umursamaz ve saygısız tavsiye etmiyorum fiyatlar ucuk musteri memnuniyeti sifir beş para etmez ,
Daha fazla göster
Would you like to comment on the restaurant?
Point :
Sitemizi güncel tutmamız için bize yardımcı olur musun? Bu işletme için hata bildir!
İletişim bilgilerini düzenlemek, menünüzü güncellemek, müşteri yorumlarına yanıt vermek için restoranı sahiplen!
Piasoft® | Web Tasarım