Yükleniyor...
3.8 Puan
4 Yorum

Karkay Telesiyej Cafe

Bursa Uludağ Yolu, Osmangazi Bursa
Kategoriler Kafeler
Mutfaklar Kafe
Ortalama tutar İki kişi için : 0.00 TL
Neler var?
  • Masa rezervasyonu önerilir
Yorumlar (4)
5
O....... O.......
This is the best lamb chop that i ever eat!!! Really!!! And the best bread that i eat in Turkey so far. With the amazing view out the window and the fire place in the middle of the restaurant that makes me warm when the snow falls, i didn't mind to go to this place again. Maybe next time with my special one?
4
F.... G.......
Uludağ'da sezonun son karı, kapatıyoruz ?. Hava biraz tipini, varsın olsun zor da olsa kaymaya devam ???. Karkay cafe'de sıcak bir mola ve Salep içiyoruz. Biraz da sis var ama kim engel olabilir ki bize ???.
3
F.... G.......
Uludağ'da sezonun son karı, kapatıyoruz ?. Hava biraz tipini, varsın olsun zor da olsa kaymaya devam ???.
Karkay cafe'de sıcak bir mola ve Salep içiyoruz. Biraz da sis var ama kim engel olabilir ki bize ???.
3
G...... B....
Soğuk dağ havasında sıcacık bir mola ve sucuk keyfi için tavsiye olunur... 1. Bölgede bulunan Karkay telesiejden yukarı çıkarak ulaşabilirsiniz
Restorana yorum yapmak ister misiniz ?
Puan :
Sitemizi güncel tutmamız için bize yardımcı olur musun? Bu işletme için hata bildir!
İletişim bilgilerini düzenlemek, menünüzü güncellemek, müşteri yorumlarına yanıt vermek için restoranı sahiplen!
Piasoft® | Web Tasarım